Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cuties

09/09/2020 | Flixfilm

Se Cuties på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: 11-årige Amy begynder at gøre oprør mod sin konservative families traditioner, da hun bliver fascineret af en frisindet dansetrup.Se Cuties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cuties havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cuties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cuties:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cuties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cuties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar