Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

18/05/2022 | Flixfilm

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Jin-sung Choi
Skuespillere: Chang Eun-jo, Nicole Gose, Moon Hyung-wook
Spilletid: 105 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et anonymt netværk af chatrum på internettet var åsted for utallige sexforbrydelser. Jagten på bagmændene krævede mod og udholdenhed.Se Cyber Hell: Exposing an Internet Horror på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cyber Hell: Exposing an Internet Horror på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cyber Hell: Exposing an Internet Horror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyber Hell: Exposing an Internet Horror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cyber Hell: Exposing an Internet Horror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cyber Hell: Exposing an Internet Horror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar