Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyberbully

Cyberbully

06/05/2015 | Flixfilm

Se Cyberbully på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Charles Binamé
Skuespillere: Emily Osment, Kay Panabaker, Meaghan Rath, Kelly Rowan
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Teenageren Taylor Hillridge bliver mobbet af medstuderende via et populært socialt websted i dette aktuelle drama med et budskab.


Se Cyberbully på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cyberbully havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cyberbully ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cyberbully:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cyberbully er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyberbully stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar