Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners

13/09/2022 | Flixfilm

Cyberpunk: Edgerunners på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aoi Yûki, Kenichiro Ohashi, Zach Aguilar
Spilletid: N/A
Land: Poland, Japan, United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en dystopisk fremtid plaget af korruption og kybernetiske implantater stræber et talentfuldt men dumdristigt gadebarn efter at blive edgerunner – en lovløs lejesoldat.

Cyberpunk: Edgerunners (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cyberpunk: Edgerunners på YouTube.Se Cyberpunk: Edgerunners på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cyberpunk: Edgerunners (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyberpunk: Edgerunners (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cyberpunk: Edgerunners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cyberpunk: Edgerunners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar