Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyborg 009: Call of Justice

Cyborg 009: Call of Justice

10/02/2017 | Flixfilm

Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Risa Taneda, Mitsuaki Madono, Keisuke Komoto, Ray Chase
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter at have levet normalt under falske navne i årevis, er cyborgerne tvunget til at kæmpe igen, da overmenneskelige Blessed dukker op med en plan for menneskeheden.

Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cyborg 009: Call of Justice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cyborg 009: Call of Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar