Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyborg 009: Call of Justice

Cyborg 009: Call of Justice

10/02/2017 | Flixfilm

Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Risa Taneda, Mitsuaki Madono, Keisuke Komoto, Ray Chase
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Efter at have levet normalt under falske navne i årevis, er cyborgerne tvunget til at kæmpe igen, da overmenneskelige Blessed dukker op med en plan for menneskeheden.


Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cyborg 009: Call of Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cyborg 009: Call of Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar