Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyborg 009: Call of Justice

Cyborg 009: Call of Justice

10/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kyle McCarley, Erica Mendez, Robbie Daymond, Cristina Valenzuela
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter at have levet normalt under falske navne i årevis, er cyborgerne tvunget til at kæmpe igen, da overmenneskelige Blessed dukker op med en plan for menneskeheden.


Se Cyborg 009: Call of Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cyborg 009: Call of Justice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cyborg 009: Call of Justice er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyborg 009: Call of Justice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar