Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cyborg 009 VS Devilman

Cyborg 009 VS Devilman

01/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Cyborg 009 VS Devilman på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation
Instruktør: Jun Kawagoe
Skuespillere: Bryce Papenbrook, Johnny Yong Bosch, Christine Marie Cabanos, Spike Spencer
Spilletid: 28 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da en Black Ghost-videnskabsmand slipper nyligt ændrede cyborgs løs, og der dukker mystiske dæmoner op i Tokyo, mødes "Devilman" og "Cyborg 009".


Se Cyborg 009 VS Devilman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cyborg 009 VS Devilman havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cyborg 009 VS Devilman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cyborg 009 VS Devilman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cyborg 009 VS Devilman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyborg 009 VS Devilman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar