Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cykelmyggen og Minibillen

Cykelmyggen og Minibillen

11/12/2016 | Flixfilm

Se Cykelmyggen og Minibillen på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation
Instruktør: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller
Skuespillere: Oliver Arrild, Kaya Brüel, Peter Frödin, Ditte Gråbøl
Spilletid: 74 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Mini, der skammer sig over at være skyld i en vens fald, løber væk fra loppecirkusset og kommer galt afsted, hvilket lærer ham værdien af mod.


Se Cykelmyggen og Minibillen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCykelmyggen og Minibillen havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cykelmyggen og Minibillen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cykelmyggen og Minibillen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cykelmyggen og Minibillen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cykelmyggen og Minibillen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar