Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cyrus

14/09/2016 | Flixfilm

Se Cyrus på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jay Duplass, Mark Duplass
Skuespillere: John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I dette skæve blik på kærlighed og moderne familieproblemer tror en fraskilt mand, at han har fundet den helt rigtige kvinde.


Se Cyrus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCyrus havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cyrus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cyrus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cyrus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyrus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar