Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cyrus

14/09/2016 | Flixfilm

Cyrus på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jay Duplass, Mark Duplass
Skuespillere: John C. Reilly, Marisa Tomei, Jonah Hill
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I dette skæve blik på kærlighed og moderne familieproblemer tror en fraskilt mand, at han har fundet den helt rigtige kvinde.

Cyrus havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cyrus på YouTube.Se Cyrus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cyrus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cyrus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cyrus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cyrus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar