Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D.A.D – True Believer

D.A.D – True Believer

01/11/2016 | Flixfilm

Se D.A.D – True Believer på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Thomas Christensen
Skuespillere: Nick Foss, Jesper Binzer, Stig Pedersen, Jacob Arild Binzer
Spilletid: 38 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Disse private videooptagelser er filmet over en periode på 25 år og viser op- og nedturene i det danske rockband D-A-D.


Se D.A.D – True Believer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkD.A.D – True Believer havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om D.A.D – True Believer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til D.A.D – True Believer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til D.A.D – True Believer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D.A.D – True Believer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar