Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D.B. Cooper: Where Are You?!

D.B. Cooper: Where Are You?!

13/07/2022 | Flixfilm

D.B. Cooper: Where Are You?! på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric Ulis, Tom Colbert, Geoffrey Gray
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: I 1971 springer en flykaprer ud fra et fly med en faldskærm og en sæk stjålne penge – og slipper afsted med det. Årtier senere er hans identitet stadig et stort mysterie.

D.B. Cooper: Where Are You?! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til D.B. Cooper: Where Are You?! på YouTube.Se D.B. Cooper: Where Are You?! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om D.B. Cooper: Where Are You?! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D.B. Cooper: Where Are You?! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame D.B. Cooper: Where Are You?!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til D.B. Cooper: Where Are You?! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar