Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D.L. Hughley: Contrarian

D.L. Hughley: Contrarian

18/09/2018 | Flixfilm

D.L. Hughley: Contrarian på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Chapman
Skuespillere: D.L. Hughley
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: DL Hughley joker om politisk varme kartofler, kendisskandaler, sin håndfaste mor og meget mere i et gnistrende standupshow fra Philadelphia.Se D.L. Hughley: Contrarian på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

D.L. Hughley: Contrarian havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til D.L. Hughley: Contrarian på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om D.L. Hughley: Contrarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D.L. Hughley: Contrarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame D.L. Hughley: Contrarian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til D.L. Hughley: Contrarian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar