Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D.L. Hughley: Contrarian

D.L. Hughley: Contrarian

18/09/2018 | Ingen kommentarer

Se D.L. Hughley: Contrarian på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chapman
Skuespillere: D.L. Hughley
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: DL Hughley joker om politisk varme kartofler, kendisskandaler, sin håndfaste mor og meget mere i et gnistrende standupshow fra Philadelphia.


Se D.L. Hughley: Contrarian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


D.L. Hughley: Contrarian havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om D.L. Hughley: Contrarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til D.L. Hughley: Contrarian herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til D.L. Hughley: Contrarian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D.L. Hughley: Contrarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar