Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D.L. Hughley: Contrarian

D.L. Hughley: Contrarian

18/09/2018 | Ingen kommentarer

Se D.L. Hughley: Contrarian på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chapman
Skuespillere: D.L. Hughley
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: DL Hughley joker om politisk varme kartofler, kendisskandaler, sin håndfaste mor og meget mere i et gnistrende standupshow fra Philadelphia.


Se D.L. Hughley: Contrarian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


D.L. Hughley: Contrarian havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om D.L. Hughley: Contrarian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til D.L. Hughley: Contrarian herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til D.L. Hughley: Contrarian er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D.L. Hughley: Contrarian stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore