Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Da 5 Bloods

Da 5 Bloods

12/06/2020 | Flixfilm

Se Da 5 Bloods på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English, Finnish, French, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.Se Da 5 Bloods på NetflixAnmeldelse: Da 5 Bloods

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Da 5 Bloods havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Da 5 Bloods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Da 5 Bloods:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Da 5 Bloods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Da 5 Bloods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar