Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Da 5 Bloods

Da 5 Bloods

12/06/2020 | Flixfilm

Se Da 5 Bloods på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktion: Spike Lee
Skuespillere: Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters
Spilletid: 154 min
Land: United States
Sprog: English, Finnish, French, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.

Da 5 Bloods havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Da 5 Bloods på YouTube.Se Da 5 Bloods på NetflixAnmeldelse: Da 5 Bloods

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Da 5 Bloods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Da 5 Bloods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Da 5 Bloods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Da 5 Bloods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar