Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daagdi Chaawl

Daagdi Chaawl

01/01/2020 | Flixfilm

Se Daagdi Chaawl på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En simpel mands fredelige liv bliver kompliceret, da han ved et tilfælde kommer i kontakt med en gangster og kommer på en rejse i underverdenen.


Se Daagdi Chaawl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daagdi Chaawl havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daagdi Chaawl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Daagdi Chaawl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daagdi Chaawl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daagdi Chaawl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar