Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dabbe 5: Zehr-i Cin

Dabbe 5: Zehr-i Cin

12/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Dabbe 5: Zehr-i Cin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Dilek hjemsøges af onde ånder og mister kontrollen med sin krop, søger hun hjælp hos en kvinde med en mørk fortid for at blive helbredt.


Se Dabbe 5: Zehr-i Cin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dabbe 5: Zehr-i Cin havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dabbe 5: Zehr-i Cin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dabbe 5: Zehr-i Cin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dabbe 5: Zehr-i Cin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dabbe 5: Zehr-i Cin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar