Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dabbe 5: Zehr-i Cin

Dabbe 5: Zehr-i Cin

12/04/2019 | Flixfilm

Se Dabbe 5: Zehr-i Cin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Dilek hjemsøges af onde ånder og mister kontrollen med sin krop, søger hun hjælp hos en kvinde med en mørk fortid for at blive helbredt.

Dabbe 5: Zehr-i Cin havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dabbe 5: Zehr-i Cin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dabbe 5: Zehr-i Cin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dabbe 5: Zehr-i Cin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dabbe 5: Zehr-i Cin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dabbe 5: Zehr-i Cin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar