Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dabbe 6: The Return

Dabbe 6: The Return

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Dabbe 6: The Return på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En hjertelæge forsøger at finde den præcise årsag til sin mors pludselige død, mens hendes søster, som var til stede, påstår, at onde ånder er på spil.


Se Dabbe 6: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dabbe 6: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dabbe 6: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dabbe 6: The Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dabbe 6: The Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dabbe 6: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar