Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dabbe 6: The Return

Dabbe 6: The Return

17/04/2019 | Flixfilm

Se Dabbe 6: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Hasan Karacadag
Skuespillere: Elcin Atamgüc, Damla Aydinli, Ömer Duran, Funda Eskioglu
Spilletid: 160 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En hjertelæge forsøger at finde den præcise årsag til sin mors pludselige død, mens hendes søster, som var til stede, påstår, at onde ånder er på spil.

Dabbe 6: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dabbe 6: The Return på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dabbe 6: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dabbe 6: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dabbe 6: The Return, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dabbe 6: The Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar