Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dabbe: Ci̇n Çarpmasi

Dabbe: Ci̇n Çarpmasi

12/04/2019 | Flixfilm

Se Dabbe: Ci̇n Çarpmasi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kübra bliver besat af dæmoner før sit bryllup. Da en undersøgelse afslører endnu flere rædsler, forsøger hendes ven, der er psykiater, at foretage en åndeuddrivelse.

Dabbe: Ci̇n Çarpmasi havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dabbe: Ci̇n Çarpmasi på YouTube.Se Dabbe: Ci̇n Çarpmasi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dabbe: Ci̇n Çarpmasi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dabbe: Ci̇n Çarpmasi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dabbe: Ci̇n Çarpmasi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dabbe: Ci̇n Çarpmasi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar