Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dachau

18/09/2022 | Flixfilm

Dachau på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Short, Biography
Instruktion: Edison Midgett
Skuespillere: N/A
Spilletid: 5 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Gennem interviews med overlevende og familiemedlemmer til fanger beskriver denne dokumentar den brutale historie om de første nazistiske koncentrationslejre.

Dachau havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dachau på YouTube.Se Dachau på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dachau ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dachau stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dachau, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dachau er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar