Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dad Stop Embarrassing Me!

Dad Stop Embarrassing Me!

14/04/2021 | Flixfilm

Dad Stop Embarrassing Me! på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jamie Foxx, Kyla-Drew, Porscha Coleman
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En enlig far og ejer af et kosmetikmærke lærer nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.Se Dad Stop Embarrassing Me! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dad Stop Embarrassing Me! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dad Stop Embarrassing Me!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dad Stop Embarrassing Me! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar