Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dad Stop Embarrassing Me!

Dad Stop Embarrassing Me!

14/04/2021 | Flixfilm

Se Dad Stop Embarrassing Me! på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jamie Foxx, Kyla-Drew, Porscha Coleman, Jonathan Kite
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En enlig far og ejer af et kosmetikmærke lærer nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.

Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dad Stop Embarrassing Me! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dad Stop Embarrassing Me! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dad Stop Embarrassing Me!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dad Stop Embarrassing Me! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar