Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dad Wanted

Dad Wanted

11/09/2020 | Flixfilm

Se Dad Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Javier Colinas
Skuespillere: Mauricio Argüelles, Moisés Arizmendi, Luis Arrieta, Bere Becerra
Spilletid: 102 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Hvad gør en actionglad teeangepige, hvis mor forbyder hende at tilmelde sig et BMX-løb? Hyrer en skuespiller, der intet har at miste, til at spille sin godkendende far.Se Dad Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dad Wanted (Far søges) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dad Wanted (Far søges) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dad Wanted:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dad Wanted (Far søges) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dad Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar