Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy Day Camp

Daddy Day Camp

02/08/2017 | Flixfilm

Se Daddy Day Camp på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Fred Savage
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Lochlyn Munro, Richard Gant, Tamala Jones
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: I denne efterfølger til Daddy Day Care overtager Charlie og Phil en sommerlejr og må kæmpe med nedslidte bygninger og uregerlige campister.


Se Daddy Day Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaddy Day Camp havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daddy Day Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daddy Day Camp herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daddy Day Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy Day Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar