Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy Day Care

Daddy Day Care

01/08/2022 | Flixfilm

Daddy Day Care på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Steve Carr
Skuespillere: Eddie Murphy, Jeff Garlin, Anjelica Huston
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English, Klingon, German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en ansvarsbevidst far mister sit indbringende job i it-branchen og er i fare for at gå fallit, starter han sammen med to venner virksomheden Daddy Day Care.

Daddy Day Care havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daddy Day Care på YouTube.Se Daddy Day Care på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daddy Day Care ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy Day Care stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daddy Day Care, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daddy Day Care er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar