Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2

01/11/2022 | Flixfilm

Daddy’s Home 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Brad og Dusty har helt styr på den fælles opdragelse, men deres idylliske tilværelse afbrydes, da deres fædre kommer på besøg – en blød mand og en machomand.Se Daddy’s Home 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Daddy’s Home 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daddy’s Home 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Daddy’s Home 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy’s Home 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daddy’s Home 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daddy’s Home 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar