Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2

30/06/2019 | Flixfilm

Se Daddy’s Home 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Brad og Dusty har helt styr på den fælles opdragelse, men deres idylliske tilværelse afbrydes, da deres fædre kommer på besøg – en blød mand og en machomand.Se Daddy’s Home 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daddy’s Home 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daddy’s Home 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daddy’s Home 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy’s Home 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar