Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy’s Home

Daddy’s Home

01/11/2022 | Flixfilm

Daddy’s Home på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: Gerald McCullouch
Skuespillere: Gerald McCullouch, Dan Via, Jaime Cepero
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En velmenende og ivrig stedfar inviterer sin kones megamaskuline eksmand på familiebesøg, hvilket hurtigt udvikler sig til en farkrig.Se Daddy’s Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Daddy’s Home havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daddy’s Home på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Daddy’s Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy’s Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daddy’s Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daddy’s Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar