Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daddy’s Home

Daddy’s Home

01/01/2020 | Flixfilm

Se Daddy’s Home på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktør: Gerald McCullouch
Skuespillere: Gerald McCullouch, Dan Via, Jaime Cepero, Tamlyn Tomita
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En velmenende og ivrig stedfar inviterer sin kones megamaskuline eksmand på familiebesøg, hvilket hurtigt udvikler sig til en farkrig.


Se Daddy’s Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daddy’s Home havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daddy’s Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Daddy’s Home:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daddy’s Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daddy’s Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar