Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daemonium

Daemonium

20/12/2016 | Flixfilm

Se Daemonium på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Pablo Parés
Skuespillere: Caro Angus, Dany Casco, Walter Cornás, Chucho Fernández
Spilletid: 120 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: I en verden, hvor magi og teknologi mødes, finder en lusket, cigarrygende troldmand sig selv midt i en krig med helvedes magter.


Se Daemonium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaemonium havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daemonium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daemonium herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daemonium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daemonium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar