Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daft Punk Unchained

Daft Punk Unchained

31/03/2016 | Flixfilm

Daft Punk Unchained på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Hervé Martin-Delpierre
Skuespillere: Thomas Bangalter, Guy-Manuel De Homem-Christo, Skrillex
Spilletid: 85 min
Land: France, United States
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Kig nærmere på arven efter Daft Punk, den gådefulde duo hvis værker efterhånden er mainstream på trods af duoens hemmelighedsfulde fremtoning.

Daft Punk Unchained havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daft Punk Unchained på YouTube.Se Daft Punk Unchained på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Daft Punk Unchained ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daft Punk Unchained stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daft Punk Unchained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daft Punk Unchained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar