Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daft Punk Unchained

Daft Punk Unchained

31/03/2016 | Flixfilm

Se Daft Punk Unchained på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Hervé Martin-Delpierre
Skuespillere: Thomas Bangalter, Guy-Manuel De Homem-Christo, Skrillex, Jean-Daniel Beauvallet
Spilletid: 85 min
Land: France, USA
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Kig nærmere på arven efter Daft Punk, den gådefulde duo hvis værker efterhånden er mainstream på trods af duoens hemmelighedsfulde fremtoning.


Se Daft Punk Unchained på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaft Punk Unchained havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daft Punk Unchained ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daft Punk Unchained herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daft Punk Unchained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daft Punk Unchained stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar