Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Dahmer’ rammer seertal på over 1 milliard

‘Dahmer’ rammer seertal på over 1 milliard

06/12/2022 | Flixfilm

Den morderiske serie ‘Dahmer’ aka ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ har netop passeret en historisk milepæl, som kun succesfulde Netflix-serier som ‘Stranger Things‘ og ‘Squid Game‘ har kunnet prale af.

‘Dahmer’ er nemlig blevet streamet i over en milliarder timer i løbet af dramaseriens 60 første dage på streamingtjenesten.

Det har ingen andre Netflix-titler – foruden førnævnte – nogensinde opnået.

Det kommer ikke som den store overraskelse at serien blander sig helt i toppen over de meste sete, da den indtog top 10 i 92 lande og var på den verdensomspændende top 10 i syv uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, har Evan Peters i hovedrollen som den berygtede seriemorder, der over 10 episoder fortæller historien om hvordan Dahmer i løbet af de mange år undgik at blive arresteret grundet politiets inkompetence og apati.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Han myrdede 17 drenge og unge mænd i løbet af mere end et årti og serien dramatiserer mindst 10 tilfælde, hvor Dahmer næsten blev pågrebet, men i sidste ende slap.

‘Dahmer’ har i flere uger været på kurs mod toplisten, og derfor kunne streamingtjenesten i begyndelsen af november også afsløre, at de vil følge succesen op med to nye seriemorder-serier og dermed atter få mulighed for at dykke ned i en forskruet personlighed med adskillige mord på samvittigheden.

Serien er skabt af Ryan Murphy, som også har stået bag ‘American Horror Story‘ samt den psykologiske serie ‘The Watcher‘, der netop også er blevet forlænget med en sæson.

Se ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar