Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dahmer

21/09/2022 | Flixfilm

Dahmer på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Süfyan Elmoumi, Evan Peters, Michael Learned
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I løbet af mere end et årti blev 17 drenge og unge mænd myrdet af den morddømte Jeffrey Dahmer. Hvordan undgik han at blive arresteret i så lang tid?

Dahmer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dahmer på YouTube.Se Dahmer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dahmer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dahmer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dahmer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dahmer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar