Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic

Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic

05/01/2022 | Flixfilm

Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daiki Tsuneta
Spilletid: 99 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar følger King Gnus frontmand Daiki Tsuneta, mens han arbejder sammen med sit musikkollektiv Millennium Parade på deres eksperimenterende nummer "2992".

Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic på YouTube.Se Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar