Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daily Fables

Daily Fables

10/06/2020 | Flixfilm

Daily Fables på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe forskellige dyr oplever glæderne og udfordringerne ved at bo sammen i skoven i denne samling historier, som fortælles af en klog og vittig ugle.

Daily Fables (Fablernes verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daily Fables på YouTube.Se Daily Fables på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daily Fables (Fablernes verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daily Fables (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daily Fables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daily Fables (Fablernes verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar