Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daily Fables

Daily Fables

10/06/2020 | Flixfilm

Se Daily Fables på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Family
Instruktør: Jens Møller, Freek Quartier
Skuespillere: Joost Claes, Wiebe-Pierre Cnossen, Huub Dikstaal, Richard Groenendijk
Spilletid: N/A
Land: Netherlands, Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En gruppe forskellige dyr oplever glæderne og udfordringerne ved at bo sammen i skoven i denne samling historier, som fortælles af en klog og vittig ugle.

Daily Fables (Fablernes verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Daily Fables på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daily Fables (Fablernes verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daily Fables (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daily Fables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daily Fables (Fablernes verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar