Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club

01/01/2015 | Flixfilm

Dallas Buyers Club på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Jean-Marc Vallée
Skuespillere: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da Ron Woodroof får konstateret aids i 1986, nægter han at acceptere en dødsdom fra sin læge, og begynder at smugle medicin fra udlandet.

Dallas Buyers Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dallas Buyers Club på YouTube.Se Dallas Buyers Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dallas Buyers Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dallas Buyers Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dallas Buyers Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dallas Buyers Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar