Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club

01/01/2015 | Flixfilm

Se Dallas Buyers Club på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jean-Marc Vallée
Skuespillere: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Da Ron Woodroof får konstateret aids i 1986, nægter han at acceptere en dødsdom fra sin læge, og begynder at smugle medicin fra udlandet.

Dallas Buyers Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dallas Buyers Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dallas Buyers Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dallas Buyers Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dallas Buyers Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dallas Buyers Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar