Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daltry Calhoun

Daltry Calhoun

26/11/2014 | Flixfilm

Se Daltry Calhoun på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Katrina Holden Bronson
Skuespillere: Elizabeth Banks, Johnny Knoxville, Beth Grant, Laura Cayouette
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Det går skidt med forretningen, og nu får golfmogulen Daltry sit livs hårdeste job, da hans datter, som han dårligt kender, flytter ind hos ham.


Se Daltry Calhoun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaltry Calhoun havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daltry Calhoun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daltry Calhoun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daltry Calhoun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daltry Calhoun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar