Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daltry Calhoun

Daltry Calhoun

26/11/2014 | Flixfilm

Daltry Calhoun på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Katrina Holden Bronson
Skuespillere: Johnny Knoxville, Elizabeth Banks, Beth Grant
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Det går skidt med forretningen, og nu får golfmogulen Daltry sit livs hårdeste job, da hans datter, som han dårligt kender, flytter ind hos ham.

Daltry Calhoun havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daltry Calhoun på YouTube.Se Daltry Calhoun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daltry Calhoun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daltry Calhoun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daltry Calhoun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daltry Calhoun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar