Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Damascena: The Transition

Damascena: The Transition

03/08/2022 | Flixfilm

Damascena: The Transition på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Todor Anastasov, Alexander Smolyanov
Skuespillere: Veselin Plachkov, Dimitar Banenkin, Neda Spasova
Spilletid: 115 min
Land: Bulgaria
Sprog: Bulgarian, Turkish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Over en periode på 50 år bliver en bulgarsk rosenolieproducents liv og karriere viklet ind i kaotiske politiske og sociale forhold.

Damascena: The Transition havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Damascena: The Transition på YouTube.Se Damascena: The Transition på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Damascena: The Transition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Damascena: The Transition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Damascena: The Transition, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Damascena: The Transition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar