Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Damnation

Damnation

01/02/2018 | Flixfilm

Damnation på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Crime, Drama, Western
Instruktion: David Mackenzie
Skuespillere: Sarah Jones, Chasten Harmon, Logan Marshall-Green
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I et lille landsbysamfund i Iowa under Depressionen udgiver en fremmed mand med en voldelig fortid sig for at være prædikant og overtaler landmændene til at strejke.

Damnation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Damnation på YouTube.Se Damnation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Damnation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Damnation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Damnation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Damnation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Damnation

  1. Susanne Pedersen - kl. 17:47, 08-02-2018:

    En super god serie ?

Skriv kommentar