Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Damnation

Damnation

01/02/2018 | Flixfilm

Se Damnation på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Crime, Drama, Western
Instruktør: David Mackenzie
Skuespillere: Logan Marshall-Green, Killian Scott, Sarah Jones, Chasten Harmon
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I et lille landsbysamfund i Iowa under Depressionen udgiver en fremmed mand med en voldelig fortid sig for at være prædikant og overtaler landmændene til at strejke.


Se Damnation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Damnation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Damnation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Damnation:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Damnation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Damnation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Damnation

  1. Susanne Pedersen - kl. 17:47, 08-02-2018:

    En super god serie 👌

    Skriv kommentar