Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Damtoaletten

Damtoaletten

10/07/2022 | Flixfilm

Damtoaletten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar observeres de samtaler, møder og aktiviteter, der foregår på dametoilettet på en natklub i løbet af en nat.

Damtoaletten havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Damtoaletten på YouTube.Se Damtoaletten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Damtoaletten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Damtoaletten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Damtoaletten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Damtoaletten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar