Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dan Dream

Dan Dream

30/12/2019 | Flixfilm

Se Dan Dream på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktør: Jesper Rofelt
Skuespillere: Peter Gantzler, Magnus Millang, Casper Christensen, Jacob Lohmann
Spilletid: 96 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ambitiøs erhvervsmand rekrutterer sine uheldige venner til at skabe verdens første elbil, men hans store idé går i stå, efter han flytter til provinsen.

Dan Dream havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dan Dream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dan Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dan Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dan Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dan Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar