Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dana Carvey: Straight White Male, 60

Dana Carvey: Straight White Male, 60

04/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Dana Carvey: Straight White Male, 60 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Dana Carvey, Dex Carvey, Thomas Carvey
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Den Emmy-belønnede komiker Dana Carvey blander parodier på store personligheder med vaskeægte virkelighedsnære historier fra sit liv som far til generation Y-børn.


Se Dana Carvey: Straight White Male, 60 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dana Carvey: Straight White Male, 60 havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dana Carvey: Straight White Male, 60 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dana Carvey: Straight White Male, 60 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dana Carvey: Straight White Male, 60 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dana Carvey: Straight White Male, 60 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar