Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance 100

Dance 100

17/03/2023 | Flixfilm

Dance 100 på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bruno Duarte, Dru Lewis-Dre, Samia Selina Hofmann
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at vinde 100.000 dollars må otte koreografer skabe mere og mere komplekse dansekoreografier for en voksende gruppe elitedansere – som også er dommere.Se Dance 100 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dance 100 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance 100 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dance 100 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance 100 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance 100, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance 100 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar