Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance Brothers

Dance Brothers

10/05/2023 | Flixfilm

Dance Brothers på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeanine Muyima, Cristal Snow, Lauri Lohi
Spilletid: N/A
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: N/A

Handling: To brødre, der forsøger at få succes som dansere, åbner deres egen klub, men deres kunstneriske ambitioner støder sammen med forretningen, og deres forhold kommer i problemer.Se Dance Brothers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dance Brothers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance Brothers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dance Brothers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance Brothers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar