Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

27/11/2020 | Flixfilm

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Family
Instruktion: Oliver Bokelberg
Skuespillere: Debbie Allen, Tichina Arnold, Ryan Phuong
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar sætter spot på Debbie Allens karriere og følger hendes danseelever, når de forbereder sig til Allens årlige Hot Chocolate Nutcracker.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker på YouTube.Se Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar