Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance Flick

Dance Flick

26/11/2014 | Flixfilm

Se Dance Flick på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktør: Damien Dante Wayans
Skuespillere: Shoshana Bush, Damon Wayans Jr., Essence Atkins, Affion Crockett
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: Damien Wayans har instrueret denne parodi på inspirerende dansefilm om en hvid pige fra forstæderne, som begynder at danse, da hun flytter til byen.


Se Dance Flick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDance Flick havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dance Flick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dance Flick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dance Flick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance Flick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar