Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance Flick

Dance Flick

26/11/2014 | Flixfilm

Dance Flick på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktion: Damien Dante Wayans
Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Shoshana Bush
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Damien Wayans har instrueret denne parodi på inspirerende dansefilm om en hvid pige fra forstæderne, som begynder at danse, da hun flytter til byen.

Dance Flick havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance Flick på YouTube.Se Dance Flick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance Flick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance Flick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance Flick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance Flick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar