Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance Hall

Dance Hall

01/07/2022 | Flixfilm

Dance Hall på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Drama
Instruktion: Charles Crichton
Skuespillere: Natasha Parry, Jane Hylton, Diana Dors
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Sammen med sine tre venner glemmer en ung kvinde det hårde liv som fabriksarbejder med sene aftener på et danseetablissement – og med romantik.

Dance Hall havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance Hall på YouTube.Se Dance Hall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance Hall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance Hall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar