Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance of the Forty One

Dance of the Forty One

12/05/2021 | Flixfilm

Se Dance of the Forty One på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et homoseksuelt kongresmedlem gifter sig med den mexicanske præsidents datter, men dyrker en ung mand i en hemmelig klub – skandalen er løs. Baseret på en sand historie.

Dance of the Forty One (Et bal for 41) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dance of the Forty One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance of the Forty One (Et bal for 41) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance of the Forty One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance of the Forty One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance of the Forty One (Et bal for 41) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar