Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance-Off

Dance-Off

01/08/2015 | Flixfilm

Dance-Off på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Alex Di Marco
Skuespillere: Shane Harper, Kathryn McCormick, Finola Hughes
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Brandon og hans kæreste, Jasmine, går på hvert sit rivaliserende dansestudie og mødes i en dansekonkurrence med en førstepræmie på 25.000 dollar.

Dance-Off havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance-Off på YouTube.Se Dance-Off på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance-Off ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance-Off stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance-Off, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance-Off er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar