Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance & Sing with True

Dance & Sing with True

14/12/2018 | Flixfilm

Se Dance & Sing with True på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktør: Damien Dante Wayans
Skuespillere: Shoshana Bush, Damon Wayans Jr., Essence Atkins, Affion Crockett
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: Gry og hendes venner spiller musik – og de vil have, at du skal danse og synge med. Så løsn op, og lad dig rive med! Disse sjove rytmer kan ingen stå for.


Se Dance & Sing with True på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDance & Sing with True (Syng og dans med Gry) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dance & Sing with True (Syng og dans med Gry) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dance & Sing with True herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dance & Sing with True (Syng og dans med Gry) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance & Sing with True (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar