Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance & Sing with True

Dance & Sing with True

14/12/2018 | Flixfilm

Dance & Sing with True på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Music
Instruktion: Damien Dante Wayans
Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Shoshana Bush
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Gry og hendes venner spiller musik – og de vil have, at du skal danse og synge med. Så løsn op, og lad dig rive med! Disse sjove rytmer kan ingen stå for.

Dance & Sing with True (Syng og dans med Gry) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance & Sing with True på YouTube.Se Dance & Sing with True på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dance & Sing with True (Syng og dans med Gry) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance & Sing with True (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance & Sing with True, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance & Sing with True (Syng og dans med Gry) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar