Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dance with Me

Dance with Me

15/06/2022 | Flixfilm

Dance with Me på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Randa Haines
Skuespillere: Vanessa Williams, Chayanne, Kris Kristofferson
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En desillusioneret danseinstruktør i Houston tror, at hun måske har fundet en konkurrencedygtig dansepartner i en flot cubansk immigrant, der arbejder som handyman.

Dance with Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dance with Me på YouTube.Se Dance with Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dance with Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dance with Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dance with Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dance with Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar