Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dancing on Glass

Dancing on Glass

08/04/2022 | Flixfilm

Dancing on Glass på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Jota Linares
Skuespillere: Samantha Vottari, Paula Losada, María Pedraza
Spilletid: 137 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En nyudnævnt solodanser er under et enormt pres og flygter sammen med en anden danser ind i et venskab, der isolerer dem fra virkelighedens verden.

Dancing on Glass havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dancing on Glass på YouTube.Se Dancing on Glass på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dancing on Glass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dancing on Glass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dancing on Glass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dancing on Glass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar