Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dancing Quietly

Dancing Quietly

01/04/2017 | Flixfilm

Se Dancing Quietly på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Philipp Eichholtz
Skuespillere: Martina Schöne-Radunski, Hans-Heinrich Hardt, Claudia Jacob, Sebastian Fräsdorf
Spilletid: 69 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter mange års kamp med en dyb depression forsøger en ung kvinde at bestå en vigtig eksamen med hjælp fra en medstuderende.


Se Dancing Quietly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDancing Quietly havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dancing Quietly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dancing Quietly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dancing Quietly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dancing Quietly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar