Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dancing with the Birds

Dancing with the Birds

23/10/2019 | Flixfilm

Dancing with the Birds på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Huw Cordey
Skuespillere: Stephen Fry
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: De puster deres fantastiske fjerdragter op og udfører formfuldendte parringsritualer. Disse paradisfugle bruger deres bedste dansetrin i kampen om en mage.

Dancing with the Birds (Fuglene danser) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dancing with the Birds på YouTube.Se Dancing with the Birds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dancing with the Birds (Fuglene danser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dancing with the Birds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dancing with the Birds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dancing with the Birds (Fuglene danser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar