Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dangal

15/10/2017 | Flixfilm

Dangal på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Nitesh Tiwari
Skuespillere: Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh
Spilletid: 161 min
Land: India, United States
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En engang lovende bryder jagter den guldmedalje, han aldrig vandt, ved at træne to af sine døtre til Commonwealth Games.

Dangal havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dangal på YouTube.Se Dangal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dangal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dangal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dangal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar