Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dangal

15/10/2017 | Flixfilm

Se Dangal på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Biography, Drama, Sport
Instruktør: Nitesh Tiwari
Skuespillere: Aamir Khan, Fatima Sana Shaikh, Sanya Malhotra, Sakshi Tanwar
Spilletid: 161 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En engang lovende bryder jagter den guldmedalje, han aldrig vandt, ved at træne to af sine døtre til Commonwealth Games.


Se Dangal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDangal havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar