Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Mouse

Danger Mouse

02/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Danger Mouse på Netflix

Indspilningsår: 1981–1992
Genre: Animation, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Jason, Terry Scott, Edward Kelsey, Brian Trueman
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Superspionen Danger Mouse tager på eventyr sammen med sin klodsede makker, Vindsløv, når de flyver rundt i hele verden og forpurrer deres fjenders onde planer.


Se Danger Mouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Danger Mouse (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Danger Mouse (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Danger Mouse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Danger Mouse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Mouse (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar