Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Mouse

Danger Mouse

02/11/2019 | Flixfilm

Se Danger Mouse på Netflix

Indspilningsår: 1981–1992
Genre: Animation, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Jason, Terry Scott, Edward Kelsey, Brian Trueman
Spilletid: 25 min
Land: UK, Taiwan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Superspionen Danger Mouse tager på eventyr sammen med sin klodsede makker, Vindsløv, når de flyver rundt i hele verden og forpurrer deres fjenders onde planer.

Danger Mouse (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Danger Mouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Danger Mouse (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Mouse (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Danger Mouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Danger Mouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar