Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Mouse

Danger Mouse

02/11/2019 | Flixfilm

Danger Mouse på Netflix

Produktionsår: 1981–1992
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Jason, Terry Scott, Edward Kelsey
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Superspionen Danger Mouse tager på eventyr sammen med sin klodsede makker, Vindsløv, når de flyver rundt i hele verden og forpurrer deres fjenders onde planer.

Danger Mouse (Sæson 10) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Danger Mouse på YouTube.Se Danger Mouse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Danger Mouse (Sæson 10) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Mouse (Sæson 10) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Danger Mouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Danger Mouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar